Ontmoeten

Bazaar en rommelmarkt
De jaarlijkse bazaar en rommelmarkt zal gehouden worden op:

dinsdag 2 augustus 2016 in de Herenwegkerk

Om 9.00 uur kunnen al oliebollen gekocht worden buiten bij de kerk. De feitelijke bazaar en rommelmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
Te koop zijn: tweedehands goederen, gebak, boeken, cds, kinderspeelgoed, zelfgemaakte artikelen van de zusterkring en de knutselclub, spelletjes etc.
Buiten kunnen de kinderen tegen een vergoeding poyrijden. Verder zijn er verschillende verlotingen.
s Avonds om 20.00 uur begint de openbare veiling, waar goederen bij opbod verkocht worden. Om 19.30 uur is de kerk al open om te zien wat er zoal te koop is. Tevens zal het rad van avontuur op deze avond regelmatig draaien.

Zusterkring
Elke woensdagmiddag vanaf 7 oktober is er zusterkring van 14.00 / 15.45 uur in de Westerlaankerk ( achter in de zaal).
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom op onze zusterkring.
Ons groepje wordt ouder en kleiner, dus dames kom eens kijken!!!!

Hier enkele data en activiteiten:

• 22 oktober - verkoping + boekenmarkt = van 14.00 t/m 16.30 uur. (is nu op de donderdagmiddag)
  • 16 december - kerstavondje; aanvang: 19.45 uur.
  • Daarna beginnen we weer op woensdag 6 januari 2016.

In de maanden febr. en maart hebben we vaak een spelmiddag; een foto- of diamiddag. In april is er ons jaarlijks uitje en in de 1e week van mei is er de voorjaarsverkoping, daarna zomervakantie.!!

Gelegenheidskoor
Inmiddels zijn we begonnen met oefenen voor de intrede op zondag 18 oktober.
Vanaf 16 november gaan we van start met liederen voor de kerst.
We zingen op maandag en zaterdag, aanvang 17.30 uur.

Oefendata:

• 16, 23, 28, 30 november