Leren

Cultuurcommissie
De doelstelling van de commissie is het organiseren van concerten/muzikale evenementen, lezingen en andere activiteiten in de kerkgebouwen van de FDG t.b.v. inwoners en gasten.Onderliggend doel is het vergroten van de naamsbekendheid van de FDG, en het open en gastvrije karakter van de gemeente uitdragen.

Ook het komende jaar zal er door de Cultuurcommissie van de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland weer een aantal middagbijeenkomsten worden georganiseerd.

Hieronder volgt een overzicht, hoewel dat nog niet volledig is:

Wat januari betreft zijn we nog in onderhandeling. Dat wordt hopelijk gauw duidelijk en wordt dan elders bekend gemaakt.

• 28 februari: Monique van der Ven (piano) en Frank Brakkee (altviool) spelen in de Herenwegkerk te Hollum.
  • 20 maart: Het Ambla kwartet, bestaande uit Barbara Hofker, Baukje van der Meer, Inge Dokteren Jaap de Boer speelt/zingt, eveneens in Hollum.
  • 24 april: Koningsconcert door Jaap Sake Heeringa, weer in Hollum.

We hopen uiteraard, dat velen van U deze middagen zullen bijwonen.

2017 Doopsgezind.nl