ameland > agenda

activiteiten    overzicht diensten    alles

18 april 2021
Voorganger: br F Hartmann
Waar: Rechtstreekse uitzending via Youtube en tv kanaal 960, 1960 of 2960 (alleen Kabelnoord abonnees)
Bijzonderheden:
In deze dienst mogen, buiten de medewerkers, 30 kerkgangers aanwezig zijn. U hoeft zich vooraf niet aan te melden maar Uw gegevens (Naam en telefoonnummer) worden bij de ingang genoteerd.

25 april 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Herenwegkerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds S Alblas
Waar: Rechtstreekse uitzending via Youtube en tv kanaal 971, 1971 of 2971 (alleen Kabelnoord abonnees)

2 mei 2021
Voorganger: ds R. Yetsenga

9 mei 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Herenwegkerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds A M Kobes-Gerritsen, ds S Alblas, ds R. Yetsenga,
Bijzonderheden:
In deze dienst zal ds Anne-Meta Kobes-Gerritsen worden bevestigd als nieuwe voorganger van de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland. In deze dienst is (helaas) vooralsnog alleen plaats voor genodigden.

13 mei 2021
Voorganger: ds S Alblas