ameland > agenda

9 mei 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Herenwegkerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds A M Kobes-Gerritsen, ds S Alblas, ds R. Yetsenga,
Waar: Rechtstreekse uitzending via Youtube en tv kanaal 971, 1971 of 2971 (alleen Kabelnoord abonnees)
Bijzonderheden:
In deze dienst zal ds Anne-Meta Kobes-Gerritsen worden bevestigd als nieuwe voorganger van de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland. In deze dienst is (helaas) alleen plaats voor genodigden. Collectedoel: De collecte van vandaag is voor Stichting de Oase Dokkum. Stichting de Oase Dokkum heeft als missie, het mede ondersteunen van randvoorwaarden voor de noodzakelijke zorg en begeleiding van ongeneeslijke zieke mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Dit zowel in een verzorgingshuis als in de thuissituatie. Deze vorm van zorg blijft mogelijk door het beheren en instandhouden van een fonds, bestemd voor de financiële ondersteuning van palliatieve zorg in Noordoost Friesland.  Federatie Doopsgezind Gereformeerd Ameland en Hervormde gemeente Ameland willen deze belangrijke taak ondersteunen en stelt zijn bankrekening open voor uw giften, Rabobank NL64RABO0302019170 t.n.v. Diaconie Federatie DG Ameland o.v.v. de Oase te Dokkum.

13 mei 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Magnuskerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds S Alblas
Waar: Rechtstreekse uitzending via Youtube en tv kanaal 960, 1960 of 2960 (alleen Kabelnoord abonnees)

16 mei 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Herenwegkerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds A.M. Kobes-Gerritsen

23 mei 2021
Gezamenlijke Kerkdienst vanuit de Magnuskerk van Protestants Ameland
Voorganger: ds A.M. Kobes-Gerritsen, ds S. Alblas, br F. Hartmann
Bijzonderheden:
Pinksterviering. In deze dienst mogen, buiten de medewerkers, 30 kerkgangers aanwezig zijn. U hoeft zich vooraf niet aan te melden maar Uw gegevens (Naam en telefoonnummer) worden bij de ingang genoteerd.

30 mei 2021
Oecumenische viering van alle kerkelijke gemeenten uit Ameland vanuit de Clemenskerk in Nes
Voorganger: rector H. Nota, ds A.M. Kobes-Gerritsen, ds S. Alblas, br F. Hartmann
Waar: Rechtstreekse uitzending op Omrop Fryslan.
Bijzonderheden:
Het aantal kerkgangers wat aanwezig kan zijn hangt af van de dan geldende corona regels en zal zo spoedig mogelijk hier worden gemeld.

contact maandblad privacy
2021 Doopsgezind.nl